Ontdek de Delftse kunstschatten

Delft ligt vol met kunstschatten, gewoon op straat. In het centrum, maar ook in de buitenwijken zoals het Westerkwartier en Hof van Delft. Wilt u ze ontdekken? Wandel (of fiets) de openbare kunstroute!

Hoe werkt het? Download de (gratis) plattegrond en print ‘m uit. De uitgestippelde route brengt u langs alle kunstwerken. Bovenaan de plattegrond staat een QR-code. Door deze code met uw mobiele telefoon te scannen, kunt u tijdens uw wandeling van elk object achtergrondinformatie lezen.

De route Westerkwartier / Hof van Delft begint op het Station en voert u langs ruim dertig gevarieerde kunstwerken. Bij nummer 23 kunt u overstappen naar de kunstwandeling Centrum en genieten van alle kunstschatten in de binnenstad. U kunt beginnen en stoppen waar u wilt; vrijheid, blijheid. Met de plattegrond op zak kunt u niet verdwalen.

TIP: iets lekkers meenemen voor onderweg?

Bij Koffie & Zo (hoek Koornmarkt/Peperstraat) kunt u terecht voor een versbereide coffee-to-go of een smakelijk picknickpakket. Op vertoon van de plattegrond krijgt u 10% korting.
Klik hier om uw picknickmand te reserveren.